Supă italiană de roșii cu pâine prăjită Pesto-Brânză

Supă italiană de roșii cu pâine prăjită Pesto-Brânză
Supa de roșii italiană cu pâine prăjită cu Pesto-Brânză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 200 de calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pesto de busuioc, apă, suc de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă de supă de roșii cu toasturi de brânză suflate, Supă Cremoasă De Roșii Cu Pâine Prăjită Cu Brânză Suflată, și Supă de Cheddar de roșii cu pâine prăjită cu brânză de usturoi.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 litri, încălziți apa, roșiile și sucul de roșii până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați pâinea pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se întinde cu pesto; se presară cu brânză. Se fierbe cu blaturi de 4 până la 6 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până când marginile pâinii se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
În 4 boluri de supă, supă de oală. Completați fiecare porție cu felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista