Supă italiană de fasole albă și spanac
Rețeta supă italiană de fasole albă și spanac ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 101 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o supă foarte prietenoasă cu bugetul pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Fasole Albă Cu Cârnați Italieni, Supă italiană de fasole albă și varză, și Supă Consistentă De Fasole Albă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile și 2 căni de apă clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți ciupercile într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid. Se toacă ciupercile; pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul și ciupercile în tigaie; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați lichidul de ciuperci rezervat, spanacul și următoarele 5 ingrediente (prin bulion); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Garnisiți cu cimbru și ardei roșu, dacă doriți.