Rețeta supă italiană de fasole albă și spanac ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 101 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o supă foarte prietenoasă cu bugetul pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Fasole Albă Cu Cârnați Italieni, Supă italiană de fasole albă și varză, și Supă Consistentă De Fasole Albă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ciupercile și 2 căni de apă clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți ciupercile într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid. Se toacă ciupercile; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa, usturoiul și ciupercile în tigaie; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați lichidul de ciuperci rezervat, spanacul și următoarele 5 ingrediente (prin bulion); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.