Supa italiană de cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 394 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei, cârnați, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Supă Italiană De Cârnați, Supă Italiană De Cârnați, și Supă Fierbinte De Cârnați Italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală sau cuptor olandez, cârnați maro cu usturoi. Se amestecă bulionul, roșiile și morcovii și se condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Morcov
Cârnați
Usturoi
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se amestecă fasolea cu lichid și dovlecel. Acoperiți și fierbeți încă 15 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fasole
3
Se ia de pe foc și se adaugă spanac. Înlocuiți capacul permițând căldura din supă pentru a găti frunzele de spanac. Supa este gata de servit după 5 minute.