Supa de vită italiană de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 208 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Aragaz lent cârnați italieni, carne de vită și legume Ragu, și Supă De Legume Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne de vită maro în ceainic mare grele; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Adăugați toate ingredientele, cu excepția varză, fasole verde și macaroane. Aduceți la fierbere. Căldură mai mică; acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Macaroane Inel
(rezervati 1 Lingura)
3
Adăugați varză, fasole verde și macaroane; aduceți la fierbere și fierbeți până când legumele sunt fragede. Dacă preferați o supă mai subțire, adăugați apă suplimentară sau bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)