Supă Indoneziană Picantă De Tăiței De Pui

Supă Indoneziană Picantă De Tăiței De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Indoneziană picantă de tăiței de pui. Această rețetă face 6 porții cu 491 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de muguri de fasole mung, coapse de pui, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma migdalele albite, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Con De Pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Picantă De Tăiței De Pui Cu Ghimbir, Supă Picantă De Tăiței De Pui Thailandezi, și Supă asiatică picantă de pui și tăiței.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați 1 Tbs. sare și puiul și reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți, neacoperit, până când puiul este opac pe tot parcursul testului cu un cuțit, aproximativ 30 de minute. Folosind clești, transferați puiul pe o farfurie și lăsați să se răcească. Rezervați bulionul.Între timp, înmuiați vermicelii în apă pentru a acoperi timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Se scurge și se lasă deoparte.Semănați și tocați 1 dintre ardei iute. Se toacă 4 din șalotă și feliile de ghimbir. Într-un mortar, combinați chili tocat, șalotă tocată, ghimbir, usturoi, migdale, lemongrass, turmeric și coriandru și măcinați împreună până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
TurmericTurmeric
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Adăugați 1 până la 2 Tbs. apă dacă este necesar pentru a facilita măcinarea. Puneți pasta de chili deoparte.Tăiați subțire restul de 3 șalote. Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, încălziți 3 Tbs. din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați șalotele și saut până când sunt crocante și maro închis, 7 până la 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie la drain.In o cratiță mare la foc mediu, încălziți restul de 2 Tbs. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Se adaugă pasta de chili și saut până parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
7
Se toarnă bulionul rezervat printr-o sită cu ochiuri fine în cratiță și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute. Se amestecă sosul de pește și sucul de lămâie, se condimentează cu sare și piper și se fierbe timp de 5 minute.Tăiați puiul în bucăți subțiri, aruncând oasele. Înjumătățiți chiliul rămas pe lungime, îndepărtați semințele și feliați subțire pe diagonală. Pătrundeți ouăle fierte pe lungime.Aduceți o cratiță mare de trei sferturi plină cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sos De PeșteSos De Pește
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Adăugați tăiței scursi și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
9
Scurgeți și împărțiți între boluri individuale încălzite.Împărțiți puiul mărunțit, mugurii de fasole, coriandrul, ceapa verde și chili feliat uniform printre boluri. Se toarnă bulionul fierbinte deasupra și se ornează cu ouăle și șalotele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
10
Serviți imediat.
11
Servește 4 la 6.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista