Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Indoneziană picantă de tăiței de pui. Această rețetă face 6 porții cu 491 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de muguri de fasole mung, coapse de pui, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma migdalele albite, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Con De Pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Picantă De Tăiței De Pui Cu Ghimbir, Supă Picantă De Tăiței De Pui Thailandezi, și Supă asiatică picantă de pui și tăiței.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță la foc mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați 1 Tbs. sare și puiul și reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți, neacoperit, până când puiul este opac pe tot parcursul testului cu un cuțit, aproximativ 30 de minute. Folosind clești, transferați puiul pe o farfurie și lăsați să se răcească. Rezervați bulionul.Între timp, înmuiați vermicelii în apă pentru a acoperi timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Se scurge și se lasă deoparte.Semănați și tocați 1 dintre ardei iute. Se toacă 4 din șalotă și feliile de ghimbir. Într-un mortar, combinați chili tocat, șalotă tocată, ghimbir, usturoi, migdale, lemongrass, turmeric și coriandru și măcinați împreună până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Turmeric
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
4
Adăugați 1 până la 2 Tbs. apă dacă este necesar pentru a facilita măcinarea. Puneți pasta de chili deoparte.Tăiați subțire restul de 3 șalote. Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, încălziți 3 Tbs. din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați șalotele și saut până când sunt crocante și maro închis, 7 până la 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie la drain.In o cratiță mare la foc mediu, încălziți restul de 2 Tbs. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se adaugă pasta de chili și saut până parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
7
Se toarnă bulionul rezervat printr-o sită cu ochiuri fine în cratiță și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute. Se amestecă sosul de pește și sucul de lămâie, se condimentează cu sare și piper și se fierbe timp de 5 minute.Tăiați puiul în bucăți subțiri, aruncând oasele. Înjumătățiți chiliul rămas pe lungime, îndepărtați semințele și feliați subțire pe diagonală. Pătrundeți ouăle fierte pe lungime.Aduceți o cratiță mare de trei sferturi plină cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sos De Pește
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Adăugați tăiței scursi și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
9
Scurgeți și împărțiți între boluri individuale încălzite.Împărțiți puiul mărunțit, mugurii de fasole, coriandrul, ceapa verde și chili feliat uniform printre boluri. Se toarnă bulionul fierbinte deasupra și se ornează cu ouăle și șalotele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
3 Picături De Sos De Soia
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm