Supă Franceză De Ceapă Roșie

Supă Franceză De Ceapă Roșie
Supa franceză de ceapă roșie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 calorii, 18g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați grosolan manchego, boabe de piper, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulion, apă, condimente și 1/2 linguriță de sare la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
BulionBulion
ApăApă
SareSare
2
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă 15 minute.
3
Între timp, gătiți ceapa în ulei cu 1/4 linguriță sare într-o oală medie grea la foc mediu, acoperită, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se adaugă vin și se fierbe, neacoperit, până se reduce la 2 linguri, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Se strecoară bulionul printr-o sită în amestec de ceapă și se fierbe rapid, neacoperit, 10 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
7
Supă de oală în 4 boluri rezistente la cuptor așezate într-o tigaie cu 4 fețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
TigaieTigaie
8
Așezați felii de baghetă deasupra și presărați fiecare cu 1/2 cană de brânză. Se fierbe aproximativ 6 inci de la căldură până când brânza se topește și se clocotește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista