Supă fierbinte și acră de Tofu

Supă fierbinte și acră de Tofu
Supa fierbinte și acră de Tofu ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 51 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, sos de piper, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Supă caldă și acră, Supă caldă și acră cu Tofu, și Supă de legume fierbinte și acră cu Tofu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile în apă fierbinte aproximativ 20 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Clătiți cu apă caldă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2
Scoateți și aruncați tulpinile; tăiați capacele în benzi subțiri.
3
Încălziți ciupercile și ingredientele rămase, cu excepția tofu-ului, până la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 5 minute. Se amestecă tofu. Acoperiți și fierbeți 3 până la 5 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista