Supă Escarole și Orzo cu chiftele de parmezan de curcan

Supă Escarole și Orzo cu chiftele de parmezan de curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Escarole și Orzo cu chiftele de parmezan de curcan. O porție conține 367 calorii, 39G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,46 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, morcovi, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Supă de Escarole și parmezan cu chiftele de pui, Supă de nuntă italiană cu chiftele de curcan și Orzo, și Parmezan Orzo și chiftele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți oul și 2 linguri de apă într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se amestecă în pesmet; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
3
Adăugați curcan, parmezan, pătrunjel, usturoi, sare și piper; amestecați ușor pentru a amesteca. Folosind mâinile ude, formați amestecul de curcan în chiftele cu diametrul de 1 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
ChifteleChiftele
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
4
Așezați pe foaia de copt; acoperiți și răciți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Aduceți 8 căni de bulion de pui la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați morcovi și orzo; reduceți focul la mediu și fierbeți neacoperit 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
7
Adăugați chiftele de curcan și fierbeți 10 minute. Se amestecă escarola tocată și se fierbe la foc mic până când chiftelele de curcan, orzo și escarola sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult. Condimentează supa după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte. Reîncălziți la foc mediu, subțierea cu mai mult bulion, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De CurcanChiftele De Curcan
Sare și PiperSare și Piper
EscarolaEscarola
BulionBulion
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
SupăSupă
8
Puneți supa în boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
9
Per porție: calorii, 350; grăsimi totale, 14 g; grăsimi saturate, 5 g; Colesterol, 132 mg
10
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista