Supă dulce de porumb și dovlecei

Supa de porumb dulce și dovlecei este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă face 6 porții cu 133 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, unt, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă dulce de porumb și dovlecei cu Pancetta crocantă, supă de porumb dulce | cum se face supă de porumb dulce / supă s, și Gnocchi Cu Dovlecei Și Porumb Dulce.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa în tigaie; acoperiți și gătiți 10 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați porumb și următoarele 4 ingrediente (prin piper); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se răcește ușor.
Puneți jumătate din amestecul de porumb într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Se strecoară amestecul de porumb printr-o sită într-un castron mare; aruncați solidele. Repetați procedura cu amestecul de porumb rămas.
Garnisiți cu felii de flori de dovleac, dacă doriți.