Supă de șuncă și fasole II
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da sunca si supa de fasole II un try. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă de la Allrecetes necesită morcovi, țelină, fasole marină și OS de șuncă. 320 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este excelent. Rețete similare includ Supă de fasole marină (șuncă și fasole) , Supă de șuncă și fasole, și Supă de șuncă și fasole.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, adăugați apă, OS de șuncă și fasole pre-îmbibată. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când fasolea este aproape de moale.
Îndepărtați osul și tăiați carnea rămasă.
Scoateți 1/3 din fasole și amestecați cu masher de cartofi sau robot de bucătărie.
Întoarceți șunca și fasolea înapoi în oala de stoc și adăugați ceapa, morcovii, țelina, pudra de usturoi, piperul și boiaua. Dacă utilizați picurare dintr-o șuncă gătită anterior, adăugați-le acum. Fierbeți până când legumele sunt fragede și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.