Rețeta supa de șuncă de linte-orz poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă face 5 porții cu 270 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 1,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, cățel de usturoi, șuncă și piper. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Linte-Orz, Supă de linte și orz, și Supă De Orz De Linte.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, călește ceapa, țelina și usturoiul în unt până se înmoaie. Se amestecă bulionul, lintea, busuiocul, oregano, rozmarinul și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Linte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați șuncă și morcovi. Acoperiți și fierbeți încă 10 minute. Reveniți la fierbere; amestecați orzul. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când orzul și lintea sunt fragede. Se amestecă roșiile; se încălzește.