Supa de zară cu castraveți și Crab ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 69 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, castraveți, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Supă de castraveți-zară, Avocado - supă de zară cu salată de Crab, și Supă De Castraveți Curry-Zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toacă 2 1/4 castraveți. Pur și simplu castraveți tocați, lapte bătut, iaurt, ceapă și chimen în blender până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. Capac; se răcește până se răcește foarte mult, cel puțin 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Lapte Bătut
Castravete
Iaurt
Chimen
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Tăiați fin restul de 3/4 castraveți. Mound crabmeat în centrul a 8 boluri, împărțind în mod egal. Supă rece în jurul cărnii de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Castravete
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
3
Se presară roșii, ceapă verde și castraveți tocați mărunt.