Supă de vită și Veggie cu Mozzarella
Supa de vită și Veggie cu Mozzarella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 177 calorii. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, legume de vale, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Legume De Vită, Supă De Vită Veggie Chunky, și Supă Consistentă De Legume De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită; scurgere.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția brânzei.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 6 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Presărați 2 linguri de brânză în fiecare din cele 8 boluri de supă; umpleți bolurile cu supă.