Supă de vită și orz
Supa de carne de vită și orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 343 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de vită cu sodiu, morcov, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă de vită și orz, și Supă De Orz De Vită.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați jumătate de carne de vită; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu carnea de vită rămasă.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați prazul, morcovul și usturoiul; saut 4 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Adăugați apă și următoarele 5 ingrediente (prin bulion); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Adăugați orz; gatiti 30 de minute sau pana cand carnea de vita si orzul sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.