Supă de vită și orz
Supa de vită și orz ar putea fi exact aperitivul pe care îl căutați. Vă urmăriți silueta? Această rețetă fără lactate are 73 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 12 persoane și costă 41 de cenți per porție. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Un amestec de țelină, apă, orz perlat și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 62% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de vită și orz la slow cooker , Supa de orz cu ciuperci și Salata de orz cu legume .
Instrucțiuni
Într-o oală olandeză, gătiți carnea de vită, țelina și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți-o.
Adăugați ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 45-50 de minute sau până când orzul este fraged. Aruncați foaia de dafin.