Supă de vită și legume cu aragaz lent
Supa de vită și legume cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,49 USD pe porție. O porție conține 989 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ulei vegetal, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 25 de minute. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este super. Încercați Supă De Vită Cu Legume Cu Aragaz Lent, Supă De Legume De Vită Cu Aragaz Lent, și Supă De Orz De Legume De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează carnea de vită cu piper negru și acoperă cu făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc.
Așezați ceapa, cartofii, morcovii, usturoiul și cimbru într-un aragaz lent de 3 1/2 litru. Se acoperă cu carnea de vită.
Se amestecă pasta de roșii, cafeaua și 1 cană de bulion.
Turnați amestecul de cafea și bulionul rămas în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la 8 până la 10 ore.* sau până când se termină.
Se servește cu smântâna și ceapa verde tocată, dacă se dorește.