Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de vită cu legume cu aragaz lent. Această rețetă face 6 porții cu 325 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, carne de tocană de vită, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Legume De Vită Cu Aragaz Lent, Supă De Vită Cu Legume Cu Aragaz Lent, și Supă De Legume-Carne De Vită-Orz Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția legumelor congelate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
3
Adăugați legume amestecate. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când legumele sunt crocante.