Supă De Vită Cu Legume Cu Aragaz Lent

Supă De Vită Cu Legume Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de vită cu legume cu aragaz lent. Această rețetă face 6 porții cu 325 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, carne de tocană de vită, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Legume De Vită Cu Aragaz Lent, Supă De Vită Cu Legume Cu Aragaz Lent, și Supă De Legume-Carne De Vită-Orz Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția legumelor congelate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
3
Adăugați legume amestecate. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
4
Îndepărtați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin

Echipamente

DificultateExpert
Gata În7 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista