Supă de varză și varză cu Farro
Supa de varză și varză cu Farro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 321 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, farro, pancetta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă Farro De Năut De Varză Afumată, Supă De Varză, Dovlecei Și Farro Cu Năut, și Cina în seara asta: supă italiană de Kale și Farro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o caserolă din fontă emailată, încălziți uleiul.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până când grăsimea este redată, 3 până la 4 minute.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie, 5 minute.
Adăugați pasta de hamsii și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați farro și gătiți, amestecând, timp de 3 minute.
Adăugați varza și varza și gătiți, amestecând,până se ofilesc.
Adăugați bulionul de pui, apa, cimbru și crenguțe de rozmarin și coaja de brânză și aduceți la foc mic. Acoperiți supa, transferați la cuptor și gătiți timp de aproximativ 1 oră, până când farro și verdele sunt fragede. Alternativ, fierbeți supa la foc moderat timp de 1 oră. Condimentează supa cu sare și piper.
Transferați supa în boluri, garnisiți supa cu pătrunjel și brânză rasă și serviți.