Supă de varză și varză cu Farro

Supă de varză și varză cu Farro
Supa de varză și varză cu Farro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 321 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, farro, pancetta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă Farro De Năut De Varză Afumată, Supă De Varză, Dovlecei Și Farro Cu Năut, și Cina în seara asta: supă italiană de Kale și Farro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o caserolă din fontă emailată, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până când grăsimea este redată, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați pasta de hamsii și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
6
Adăugați farro și gătiți, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
7
Adăugați varza și varza și gătiți, amestecând,până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
KaleKale
8
Adăugați bulionul de pui, apa, cimbru și crenguțe de rozmarin și coaja de brânză și aduceți la foc mic. Acoperiți supa, transferați la cuptor și gătiți timp de aproximativ 1 oră, până când farro și verdele sunt fragede. Alternativ, fierbeți supa la foc moderat timp de 1 oră. Condimentează supa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
VerziiVerzii
FarroFarro
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați supa în boluri, garnisiți supa cu pătrunjel și brânză rasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista