Varza" tăiței " supa ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 77 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 179 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, usturoi, miso moale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Supă de porc și tăiței cu Shiitake și varză de zăpadă, Varză și tăiței de ou Kugel, și Salată De Varză Și Tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2
Adăugați apa și toate ingredientele rămase, cu excepția drojdiei nutritive, pătrunjelului și miso. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede și bulionul este aromat (cel puțin 30 de minute). Se amestecă drojdia nutritivă și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Nutritivă
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Miso
3
Așezați miso-ul într-un castron mic și adăugați puțin din bulionul fierbinte, amestecând, până când miso-ul se dizolvă în bulion.