Supă de varză, cartofi și roșii

Supă de varză, cartofi și roșii
Supa de varză, cartofi și roșii necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. Această supă are 136 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de unt, bulion de pui, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Roșii De Varză, Supă de pui cu varză și roșii, și Varză Vindecătoare, Cartofi, Morcovi Și Tocană De Curry Cu Roșii.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa, cartofii, telina si usturoiul in untul topit pana cand ceapa si telina sunt translucide, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă apa peste amestecul de legume; se amestecă bulionul de pui în lichid până se dizolvă. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti la fiert pana cand cartofii sunt fragezi cu furculita, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se amestecă varza în lichidul care fierbe. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
4
Adăugați roșiile cu sucuri, ketchup, sos fierbinte și condimente italiene; se amestecă pentru a se combina. Lăsați amestecul să fiarbă până când aromele au șansa de a se amesteca, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista