Supă de usturoi, spanac și năut
Supa de usturoi, spanac și năut ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 383 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,0 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 110 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână stoc de legume, cartofi, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 94%. Rețete similare includ Supă De Spanac De Năut Quinoa, Supă de spanac și năut, și Supă simplă de spanac și năut cu lămâie-busuioc.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu și amestecați usturoiul și ceapa. Gatiti pana se inmoaie. Se condimentează cu chimen și coriandru.
Se amestecă stocul de legume și cartofii în oală și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți aproximativ 10 minute. Amestecați fasolea garbanzo și continuați să gătiți până când cartofii sunt fragede.
Într-un castron mic, amestecați smântâna grea, tahini și făina de porumb.
Se amestecă spanacul în supă. Condimentează cu piper cayenne și sare. Continuați să gătiți până când spanacul este încălzit.