Supă de usturoi (Sopa de Ajo)
Supa de usturoi (Sopa de Ajo) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 73 de cenți pe porție, veți obține o supă care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 124 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Dacă aveți piper, ulei de măsline, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Supă de usturoi (Sopa de Ajo), Supă de usturoi (Sopa de Ajo) din Spania, și Sopa de Ajo Castellana (supă de usturoi castiliană).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie (nu se rumeneste). Se amestecă boia de ardei.
Adăugați bulion, 1 cană de apă, sare și piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt; se fierbe 4 minute sau până devin aurii, amestecând o dată la jumătatea gătitului. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Așezați aproximativ 1/4 cană cuburi de pâine în fiecare dintre cele 8 boluri de supă rezistente la cuptor. Spargeți un ou în fiecare castron; se amestecă aproximativ 1/2 cană de amestec de bulion în fiecare castron. Aranjați bolurile pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare.
Se presară uniform cu pătrunjel tocat.