Supă De Tăiței De Pui Prăjită
Supa de tăiței de pui prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 446 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cimbru, țelină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Tăiței De Pui Prăjită, Supă De Tăiței De Pui Prăjită, și Supă clasică de tăiței de pui cu legume prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați puiul pe o foaie de copt cu margini și frecați cu ulei de măsline.
Presărați puiul cu sare și cimbru.
Coaceți până când sunt fierte (când un cuțit străpunge cea mai groasă parte a coapsei, sucurile ar trebui să curgă aurii) aproximativ 30 de minute.
Puneți stocul, morcovii, țelina, prazul și coaja de parmezan într-o oală mare. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți la foc mic și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Adăugați 5 crenguțe de cimbru în bulion și lăsați să gătească încă 5 minute.
Când puiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea. Frecați carnea cu partea condimentată a pielii.
Tăiați carnea din oase și tocați aproximativ puiul la bucăți de 1/2 inch.
Adăugați pui și paste în supă. Ridicați căldura și aduceți supa la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește.