Ancho pui Tortilla supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,09 USD pe porție. O porție conține 832 calorii, 52G de proteine, și 44G de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, puiul rotisor, limes și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Supă de Tortilla prăjită la foc cu fâșii de tortilla Ancho, Cina in seara asta: supa de pui Ancho cu găluște Masa, și Supă De Pui-Tortilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. feliați tortilele în benzi de 1/2 inci și împrăștiați pe o foaie mare de copt. Pulverizați cu spray de gătit și coaceți până la auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți din cuptor și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
În timp ce tortilla crocantă, adăugați Chiles ancho și stocul o cratiță mare la foc mediu. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până când ardeii uscați sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
În timp ce anchos fierbe, încălziți o oală medie de supă cu ulei vegetal la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați porumb și cărbune la margini, 2 până la 3 minute. Reduceți puțin focul, apoi adăugați ceapa, ardeii și usturoiul și condimentați cu chimenul, boia afumată și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Hârtie De Orez
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Se sotează 5 minute, apoi se adaugă berea, se gătește 1 minut și apoi se amestecă roșiile. Puree Chiles ancho și stoc într-un procesor, apoi se adaugă la oala supa. Se amestecă mierea, apoi se adaugă puiul mărunțit și se condimentează cu sare și piper, după gust. Se diluează cu 1 cană de apă și se fierbe la foc mic pentru a combina aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ancho Ardei Iute
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Zest și suc 1 din limes și se adaugă la supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
8
Tăiați avocado în jumătate și scoateți groapa. Scoateți carnea pe o tăietură și zaruri. Puneți într-un castron și îmbrăcați-vă cu sucul de var rămas.