Supă de Tortilla de porumb și creveți

Supă de Tortilla de porumb și creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de Tortilla de porumb și creveți. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.8 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 430 calorii, 42G de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ulei vegetal, suc de scoici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Tortilla De Porumb, Supă De Tortilla De Porumb, și Supă De Tortilla De Creveți.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați fâșii de tortilla și sotati 4 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
3
Îndepărtați benzile și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ardeiul gras și următoarele 5 ingrediente (ardeiul gras prin roșii); sotati 4 minute. Se amestecă bulionul și sucul de scoici; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Adăugați porumb și creveți; gatiti 3 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa, cilantro, sucul de lămâie și piperul negru. Supă de lingură în boluri. Împărțiți fâșiile uniform pe fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
8
Notă: pentru a îngheța până la 1 lună, puneți supa răcită într-un recipient etanș. Dezghețați în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista