Supă De Top De Ridiche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de top cu ridiche. O porție conține 180 de calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,24 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de cartofi, ridichi, verdeață de ridiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă Rustică De Ridiche, Supă De Verdeață De Ridiche, și Supă De Verdeață De Ridiche.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se sotează până se înmoaie.
Se amestecă cartofii și verdeața de ridiche, acoperindu-le cu untul.
Se toarnă bulion de pui. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Lăsați amestecul de supă să se răcească ușor și transferați-l într-un blender. Se amestecă până se omogenizează.
Întoarceți amestecul în cratiță.
Se amestecă în smântâna grea. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza bine.
Se servește cu felii de ridiche.