Supă de Sunchoke și conopidă
Sunchoke și supa de conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați crenguță de cimbru, conopidă, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de conopidă și Sunchoke, Supă De Sunchoke, și Sunchoke Ramp Și Supă De Urzică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți cele 2 linguri de unt.
Adăugați țelina și ceapa și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați bulionul și laptele și aduceți la foc mic la foc mare.
Adăugați conopida, sunchokes și cimbru și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când sunchokes sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute; aruncați crenguța de cimbru.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mic, amestecați cele 2 lingurițe de unt înmuiat cu usturoiul și condimentați cu sare.
Întindeți untul de usturoi pe feliile de baghetă și așezați-l pe o foaie de copt.
Se presară cu brânză și se coace aproximativ 8 minute, până când sunt crocante.
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender până se omogenizează. Întoarceți supa în cratiță; condimentează cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se acoperă cu mugurii.
Se servește cu toasturile cu brânză.