Supă De Sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de sparanghel. Această rețetă face 6 porții cu 81 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sparanghel, unt, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Supă De Sparanghel Cu Rulouri De Sparanghel Crocante, Supa de sparanghel, lămâie și Orzo din New England Soup Factory, și Supă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați untul într-o cratiță mare la foc mediu pentru a se topi. Odată spumate și topite, adăugați șalotele și usturoiul și sotati până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați fulgii de ardei roșu, gătiți până se parfumează și presărați sare și piper. Se amestecă făina și se gătește până devine blondă și pastoasă. Se toarnă treptat bulionul de pui în timp ce se agită. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți la foc mic.
Adăugați sparanghelul și fierbeți până când este frumos și fraged, aproximativ 15 minute. Se amestecă jumătate și jumătate.
Scoateți-l de pe foc și folosiți un blender pentru a curăța supa până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.