Supă de sfeclă în dovlecei de ghindă prăjită

Supă de sfeclă în dovlecei de ghindă prăjită
Supa de sfeclă în dovlecei de ghindă prăjită este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 8 porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de dovlecei de ghindă, bulion de legume, braeburn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă De Dovlecei De Ghindă Prăjită, Supă De Dovlecei Și Napi De Ghindă Prăjită, și Supă De Dovlecei De Ghindă Prăjită Marocană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați" vârfurile " de dovlecei (aproximativ 1 inch de la capătul tulpinii) și rezervați. Scoateți semințele și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
3
Tăiați o felie foarte subțire de pe fundul de dovlecei pentru a crea o bază stabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
BazaBaza
4
Ungeți "bolurile" și blaturile peste tot cu ulei și presărați sare în interior. Aranjați bolurile de dovlecei, cu blaturi alături, tulpina se termină, în 2 tigăi mari de copt puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
5
Prăjiți dovleceii în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când carnea de dovlecei este doar fragedă, aproximativ 1 1/4 oră în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Gatiti ceapa in ulei intr-o cratita grea de 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați sfecla și mărul și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SfeclăSfeclă
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați bulion și 4 căni de apă, apoi fierbeți, neacoperite, până când sfecla este fragedă, aproximativ 40 de minute. Se amestecă oțetul și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
SfeclăSfeclă
BulionBulion
ApăApă
5
Ciorba pur și simplu în 3 loturi într-un blender până când este foarte netedă, cel puțin 1 minut pe lot (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferându-vă într-un castron mare. Întoarceți supa în tigaie, apoi condimentați cu sare și piper și reîncălziți. Dacă supa este prea groasă, adăugați suficientă apă pentru a subția consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
TigaieTigaie
6
Serviți supa în boluri de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
* Pulpa de dovleac se micșorează în timpul coacerii; dacă se formează o gaură mică, serviți supa în dovlecei, dar puneți-o într-un castron de supă.* Supa poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista