Supă De Sfeclă De Frunze De Dafin
Nevoie de o fără gluten, primal și supă integrală 30? Supa de sfeclă de frunze de dafin ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, sfeclă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pesto Cu Frunze De Sfeclă, Salată marocană de frunze de sfeclă sau brânză elvețiană (Salade de Blettes), și Frunză de Ignam prăjită (frunză de cartof dulce) cu Belacan (Pa de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Înfășurați sfecla în folie.
Coaceți sfecla până se înmoaie, aproximativ 1 oră; se lasă să se răcească, apoi se curăță sfecla.
Tăiați-le în bucăți de mărimea mușcăturii.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de supă la foc mediu și gătiți ceapa roșie, prazul și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă bulionul de legume și se amestecă sfecla, frunzele de dafin, scorțișoara, sarea, piperul negru, oregano, busuiocul, scorțișoara, chimenul și tarhonul. Aduceți supa la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți până când aromele frunzelor de dafin și condimentelor sunt amestecate, 20 până la 25 de minute. Alege frunze de dafin.
Puneți aproximativ 1/4 din sfeclă într-un blender și adăugați lichid de supă după cum este necesar pentru a umple blenderul cu aproximativ 1/4. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face sfecla și bulionul să se miște înainte de a-l lăsa pe piure. Pureați sfecla până se omogenizează și turnați înapoi în supă.