Supa de sfeclă cu cartofi și verdeață de sfeclă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Această supă are 150 de calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, pastă de roșii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Rețete similare includ Supă de sfeclă de aur și verdeață de sfeclă, Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, și Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa, morcovul și țelina; saut 5 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă sfecla și următoarele 6 ingrediente (sfecla prin roșii). Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă verdeața de sfeclă și zahărul; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Verde
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi