Supă de sfeclă cu cartofi și verdeață de sfeclă
Supa de sfeclă cu cartofi și verdeață de sfeclă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Această supă are 150 de calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, pastă de roșii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Rețete similare includ Supă de sfeclă de aur și verdeață de sfeclă, Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, și Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina; saut 5 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă sfecla și următoarele 6 ingrediente (sfecla prin roșii). Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă verdeața de sfeclă și zahărul; gatiti 5 minute.