Supă De Scoici Din New England
New England supă de scoici este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian supă. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 59 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de busuioc, cartofi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Scoici Din New England, Supă De Scoici Din New England, și Supă De Scoici Din New England.
Instrucțiuni
În oală mare se sotează uleiul și usturoiul aproximativ 2 minute.
Adăugați legumele tăiate cubulețe și sotati timp de 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați ierburi și sare.
Adăugați stoc de scoici și aduceți la fierbere.
Adăugați cartofii și aduceți din nou la fierbere.
Adăugați roux și scoici tocate, reduceți focul și fierbeți timp de o oră.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.