Supă De Scoici Din Manhattan

Supă De Scoici Din Manhattan
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Supa de scoici din Manhattan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 4,45 USD pe porție. O porție conține 478 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ardei gras, cartof, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Scoici Din Manhattan, Supă De Scoici Din Manhattan, și Supă De Scoici Din Manhattan.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o cratita grea de 2 pana la 3 litri la foc moderat, amestecand, pana devine aurie, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la moderat scăzut, apoi adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă cartoful, sucul de scoică îmbuteliat și roșiile (cu suc) și se fierbe, acoperit, 10 minute. Se amestecă scoici și se fierbe, acoperite, amestecând ocazional, până când scoicile se deschid larg, 8 până la 10 minute. (Aruncați scoicile care după 10 minute nu s-au deschis.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Suc De ScoiciSuc De Scoici
TomateTomate
țelinățelină
CartofiCartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
ScoiciScoici
SucSuc
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Îndepărtați majoritatea scoicilor cu clești, apoi detașați scoicile și readuceți-le în pudră. (Păstrați câteva în cochilii lor pentru garnitură.) Se amestecă pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ChowderChowder
PătrunjelPătrunjel
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
1
Chowder, fără scoici sau patrunjel, se poate face cu 1 zi înainte. Aduceți la foc mic înainte de a adăuga scoici și de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
PătrunjelPătrunjel
ScoiciScoici

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate37
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista