Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Supa de scoici din Manhattan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 4,45 USD pe porție. O porție conține 478 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ardei gras, cartof, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Scoici Din Manhattan, Supă De Scoici Din Manhattan, și Supă De Scoici Din Manhattan.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o cratita grea de 2 pana la 3 litri la foc moderat, amestecand, pana devine aurie, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la moderat scăzut, apoi adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă cartoful, sucul de scoică îmbuteliat și roșiile (cu suc) și se fierbe, acoperit, 10 minute. Se amestecă scoici și se fierbe, acoperite, amestecând ocazional, până când scoicile se deschid larg, 8 până la 10 minute. (Aruncați scoicile care după 10 minute nu s-au deschis.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Suc De Scoici
Tomate
țelină
Cartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Scoici
Suc
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Îndepărtați majoritatea scoicilor cu clești, apoi detașați scoicile și readuceți-le în pudră. (Păstrați câteva în cochilii lor pentru garnitură.) Se amestecă pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Chowder
Pătrunjel
Coji De Paste
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
1
Chowder, fără scoici sau patrunjel, se poate face cu 1 zi înainte. Aduceți la foc mic înainte de a adăuga scoici și de a continua.
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.