Supă de rădăcină de țelină cu clementină-savurați toasturi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de rădăcină de țelină cu Clementine-savurați toasturile. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați unt, rădăcină de țelină, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă de legume rădăcinoase groase cu pâine prăjită pesto cu brânză, Supă De Rădăcină De Țelină, și Supă De Rădăcină De Țelină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță, topiți untul.
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie.
Adăugați rădăcina de țelină, bulionul și apa. Aduceți la foc mic; gatiti pana cand radacina de telina este frageda, 20 de minute. Pureați supa într-un blender; reveniți în cratiță și amestecați crema. Se condimentează cu sare și piper.
Între timp, scoateți coaja și miezul alb din Clementine. Lucrând peste o tigaie, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile. Strângeți sucul din membrane în tigaie; adăugați șalota, oțetul și semințele de muștar. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand cea mai mare parte a sucului s-a evaporat si fructele au inceput sa se descompuna, 2 minute.
Lăsați gustul să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă tarhonul și se condimentează cu sare.
Întindeți gustul peste pâine prăjită și serviți cu supa.