Supă de rădăcină de țelină cu clementină-savurați toasturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de rădăcină de țelină cu Clementine-savurați toasturile. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați unt, rădăcină de țelină, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă de legume rădăcinoase groase cu pâine prăjită pesto cu brânză, Supă De Rădăcină De Țelină, și Supă De Rădăcină De Țelină.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o cratiță, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați rădăcina de țelină, bulionul și apa. Aduceți la foc mic; gatiti pana cand radacina de telina este frageda, 20 de minute. Pureați supa într-un blender; reveniți în cratiță și amestecați crema. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Telina
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Între timp, scoateți coaja și miezul alb din Clementine. Lucrând peste o tigaie, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile. Strângeți sucul din membrane în tigaie; adăugați șalota, oțetul și semințele de muștar. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand cea mai mare parte a sucului s-a evaporat si fructele au inceput sa se descompuna, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Clementină
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Lăsați gustul să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă tarhonul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Întindeți gustul peste pâine prăjită și serviți cu supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional