Supă De Roșii-Pepene Verde

Supă De Roșii-Pepene Verde
Supa de roșii-pepene verde este o fără gluten supă. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. O porție conține 193 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șalotă, căni pepene verde, feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supă de roșii-pepene verde, Gazpacho cu roșii și pepene verde, și Salată de pepene verde și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați pepene verde, roșii, migdale, șalotă, suc de lămâie, oțet și ulei într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Împărțiți supa în 4 boluri și acoperiți cu feta, măsline și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pepene VerdePepene Verde
TomateTomate
MigdaleMigdale
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
MăslineMăsline
Brânză FetaBrânză Feta
MentăMentă
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Auto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista