Supă de roșii-năut cu orez și Bietă Elvețiană

Supă de roșii-năut cu orez și Bietă Elvețiană
Supa de roșii-năut cu orez și Bietă Elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 529 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 326 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, smog curcubeu, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tocană de năut, fenicul și brânză elvețiană cu orez brun, Supă de năut, șuncă și brânză elvețiană Neely, și Supă picantă de roșii uscate la soare cu fasole albă și Bietă Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 lingurițe de ulei în oală medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și tulpinile de bietă (nu frunzele) și saut până când ceapa este translucidă și tulpinile sunt înmuiate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați roșiile și presărați sare. Gatiti 2 minute, apoi adaugati stoc. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește până se reduce ușor, aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se încălzește restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare saut la foc mare până când uleiul este fierbinte și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați naut, presărați sare și prăjiți la foc mediu-mare până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se scurge pe prosop de hârtie, apoi se amestecă în supă împreună cu orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Amestecați frunzele de smog în supă la foc mediu-mare în loturi, așteptând până când sunt ofilite și moi înainte de a adăuga mai multe. Se fierbe 1 minut pentru a încălzi totul, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chard ElvețianChard Elvețian
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
9
Lăsați să se răcească înainte de a le păstra într-un recipient etanș pentru a doua zi sau congelați pentru utilizare ulterioară.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista