Supă De Roșii Dal
Supa de roșii Dal ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 122 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 85 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ardei iute precum serrano, chile precum serrano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați supă de roșii, cum se face supă de roșii / stil restaurant, Supă de roșii Zesty cu parmezan și biscuiți de roșii uscați la soare, și Supă de roșii cu tripă și cârnați (alias supă rămasă: reciclată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați dal în mai multe schimbări de apă până când apa curge limpede și scurgeți bine într-o sită. Gatiti dal la foc mic in 1 1/2 cani de apa intr-o cratita de 3 litri pana cand cea mai mare parte a apei este evaporata si dal are consistenta unei paste, 40 pana la 45 de minute, amestecand frecvent in ultimele 15 minute pentru a preveni arderea.
Încălziți ghee într-o cratiță grea de 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți semințele de muștar și chile roșu, amestecând, până când semințele încep să apară.
Adăugați 1 1/2 căni de apă și ingredientele rămase (dar nu pasta dal). Se aduce la fierbere și se fierbe, amestecând ocazional, până când roșiile se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Adăugați pasta dal și apa rămasă din cană, amestecând pentru a încorpora. Aduceți rasamul la fierbere, amestecând ocazional și condimentați cu sare.
* Rasam poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit.
Adăugați apă la subțire, dacă este necesar, înainte de reîncălzire.