Nevoie de o supă fără gluten? Supa de roșii cu aragaz lent ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,39 USD pe porție. O porție conține 647 calorii, 11g de proteine, și 53G de grăsime. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, piper măcinat, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Roșii Cu Aragaz Lent, Supă De Busuioc De Roșii Cu Aragaz Lent, și Supă Rotini De Roșii Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă suc de legume, piure de roșii, bulion de pui, smântână grea și ulei de măsline într-un aragaz lent. Se amestecă untul, praful de ceapă, piperul, parmezanul, frunzele de dafin și zahărul în amestecul de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Suc De Legume
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Umăr
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Grăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)