Supă de ridiche de piață cu cireșe balsamice
Nevoie de o supă fără gluten? Supa de ridiche de piață cu cireșe balsamice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, sare și piper, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze, Salată De Fenicul Și Ridiche Cu Cireșe Mai Ploioase Și Brânză De Capră, și Cireșe Murate Balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas puțin adânc, presărați cireșele cu oțetul balsamic.
Într-o cratiță mare, topiți untul.
Adăugați usturoiul și ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă ridichile, verdeața de ridiche și cimbru.
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Fierbeți supa la foc moderat până când ridichile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Lucrând în loturi, curățați supa de ridiche într-un blender și turnați-o într-o cratiță. Reîncălziți supa și condimentați-o cu sare și piper. Puneți supa de ridiche în boluri, acoperiți cu cireșele balsamice și serviți.