Supă de pătlagină columbiană (Sopa de Platano)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de pătlagină columbiană (sopa de Platano). Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.57 pe portie. O porție conține 2410 calorii, 10g de proteine, și 243g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de pătlagină (Sopa de PL. 6tano), Crema de PL 6tano Verde (supă cremoasă de pătlagină), și Sopa de Torrejas (supă columbiană de vită și biscuiți).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-un wok sau într-o tigaie din fontă adâncă până când înregistrează 300 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Adăugați pătlagini și gătiți, întorcându-vă ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și transferați pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion de pui și pătlagine. Gatiti, zdrobind patlagina ocazional, pana cand patlagina se descompune si supa se ingroasa, aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă coriandru și se servește.