Supa de pui Buffalo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos de aripi de bivol, sare și piper, jumătate și jumătate de smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 675 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 40%. Încercați Supă De Pui De Bivol, Supă De Pui De Bivol, și Supă De Pui De Bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare; gătiți țelina și ceapa în untul topit până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se adaugă făina și se lasă să se gătească până se absoarbe, aproximativ 2 minute mai mult. Se amestecă încet jumătate și jumătate și apă în amestec. Se dizolvă bulionul în lichid. Se amestecă puiul, sosul de aripi de bivol și brânza Cheddar. Condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Amestecând ocazional, lăsați supa să fiarbă până când brânza s-a topit complet, aproximativ 10 minute.