Supă De Pui Cu Nucă De Cocos În Stil Thailandez

Supa de pui cu nucă de cocos în stil thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $5.47 pe portie. O porție conține 547 calorii, 72g de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți la îndemână lemongrass, lapte de cocos, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă de pui în stil thailandez cu Lemongrass și lapte de cocos [Tom Kha Gai], Supă de nucă de cocos, cartofi dulci și spanac în stil thailandez, și Supă Cremoasă De Ciuperci Cu Linte De Nucă De Cocos În Stil Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Supă De Pui Cu Nucă De Cocos În Stil Thailandez
Ingredients1 litru stoc de pui1 lb. piept de pui, feliat în benzi subțiri de 2 inch3 scallions întregi, feliate în inele2 tulpini lemongrass, feliate în sferturi (sau 2 linguri pastă de lemongrass)2 linguri ghimbir proaspăt ras2 linguri sos de soia (sau mai mult după gust)1/4 linguriță piper cayenne (sau mai mult după gust)6 oz. ciuperci proaspete de stridii și / sau shitake, feliate2 cutii (14 oz) lapte ușor de nucă de cocos1 lingură de zahăr1 linguriță zest de lime proaspăt ras1 / 2 cană suc de lime proaspăt2 linguri coriandru proaspăt tocat
De asemenea, veți avea nevoie de o oală mare de supă, o lingură cu fante și o oală
Timp De Pregătire: 15 Minute
Timp De Gătit: 45 De Minute