Supă de pui cu ghimbir și ciuperci Shiitake
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de pui cu ghimbir și ciuperci Shiitake ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ciuperci shiitake, apă, zahăr și o sare. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 402 de persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Supă de tăiței cu usturoi de ghimbir cu ciuperci Bok Choy și Shiitake, Pui fript de soia-ghimbir cu ciuperci Shiitake, și Pui de ghimbir, shiitake și supă de Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ciupercile uscate: înmuiați ciupercile uscate în apă fierbinte timp de 20 de minute. Folosiți un castron sau o oală mai mică pentru a menține ciupercile scufundate în apă.
Marinați puiul: în timp ce ciupercile se înmoaie, amestecați soia, zahărul, sarea și amidonul de porumb într-un castron mare. Asigurați-vă că nu există bulgări de amidon de porumb.
Adăugați puiul și ghimbirul în castron, aruncați pentru a acoperi cu marinada și puneți deoparte.
Feliați ciupercile, adăugați la pui: când ciupercile s-au înmuiat, scoateți din apă (economisind lichidul de înmuiere) și feliați subțire.
Adăugați ciupercile în castron cu puiul. Dacă apa de înmuiere are nisip în ea, turnați apa de înmuiere printr-o sită cu ochiuri fine căptușită cu un prosop de hârtie într-un alt castron.
Gatiti puiul, ciupercile cu apa de inmuiere a ciupercilor:
Puneți amestecul de ciuperci de pui și lichidul de înmuiere a ciupercilor într-o oală și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți oala și gătiți ușor timp de 25 de minute.