Supă de pui cu ghimbir și ciuperci Shiitake

Supă de pui cu ghimbir și ciuperci Shiitake
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de pui cu ghimbir și ciuperci Shiitake ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ciuperci shiitake, apă, zahăr și o sare. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 402 de persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Supă de tăiței cu usturoi de ghimbir cu ciuperci Bok Choy și Shiitake, Pui fript de soia-ghimbir cu ciuperci Shiitake, și Pui de ghimbir, shiitake și supă de Scallion pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile uscate: înmuiați ciupercile uscate în apă fierbinte timp de 20 de minute. Folosiți un castron sau o oală mai mică pentru a menține ciupercile scufundate în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Marinați puiul: în timp ce ciupercile se înmoaie, amestecați soia, zahărul, sarea și amidonul de porumb într-un castron mare. Asigurați-vă că nu există bulgări de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați puiul și ghimbirul în castron, aruncați pentru a acoperi cu marinada și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Feliați ciupercile, adăugați la pui: când ciupercile s-au înmuiat, scoateți din apă (economisind lichidul de înmuiere) și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați ciupercile în castron cu puiul. Dacă apa de înmuiere are nisip în ea, turnați apa de înmuiere printr-o sită cu ochiuri fine căptușită cu un prosop de hârtie într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Gatiti puiul, ciupercile cu apa de inmuiere a ciupercilor: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Puneți amestecul de ciuperci de pui și lichidul de înmuiere a ciupercilor într-o oală și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți oala și gătiți ușor timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate4
Revista