Supă De Primăvară De Mazăre, Fenicul Și Mentă

Supă De Primăvară De Mazăre, Fenicul Și Mentă
Supa de primăvară de mazăre, fenicul și mentă este o fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 557 calorii, 20g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de smântână grea, hrean, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartoful, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Supă de fenicul și mentă, Supă de fenicul cu Topping de migdale-mentă, și Supă de mazăre, mentă și ceapă de primăvară cu biscuiți cu parmezan.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate36
Revista