Supă De Porumb Thailandeză

Supă De Porumb Thailandeză
Rețeta Thai Chowder de porumb ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă face 4 porții cu 2392 calorii, 27G de proteine, și 233g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.76 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de busuioc, piper jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă de porumb thailandeză pentru # WeekdaySupper, Crab În Stil Thailandez Și Pudră De Porumb, și Thai Nucă De Cocos Pui Porumb Chowder.

Instrucțiuni

1
Tăiați boabele de porumb; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
2
Combinați știuleții, 1 cană cartofi, 1/2 cană scallions, 1 lingură ghimbir, usturoiul, boabele de piper și 5 căni apă într-o oală. Smash lemongrass, dacă se utilizează, și se adaugă la oală. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Elixirul GElixirul G
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Cu aproximativ 10 minute înainte de terminarea bulionului, topiți untul la foc mediu-mare într-un vas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați restul de 1 cană de cartofi, condimentați cu sare și gătiți până se înmoaie ușor, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați restul de 1 lingură de ghimbir și jalapeno; gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6
Adăugați boabele de porumb; gătiți până când legumele sunt doar fragede, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
7
Se strecoară bulionul, apăsând cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Adăugați 2 căni de bulion strecurat în cartofi și porumb; se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Adăugați laptele de nucă de cocos, busuiocul și menta; condimentează cu sare. Se amestecă până se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Se ia de pe foc și se adaugă ridichile, cilantro și sucul de lămâie. Se acoperă cu roșii tăiate cubulețe și restul de 1/4 cană scallions și se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
11
Per portie: calorii 407; grăsime 32 g (saturate 25 g); Colesterol 30 mg
12
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Riesling, Chenin Blanc, Gewurztraminer

Thai funcționează foarte bine cu Riesling, Chenin Blanc și Gewurztraminer. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista