Supă De Porumb Thailandeză
Rețeta Thai Chowder de porumb ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă face 4 porții cu 2392 calorii, 27G de proteine, și 233g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.76 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de busuioc, piper jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă de porumb thailandeză pentru # WeekdaySupper, Crab În Stil Thailandez Și Pudră De Porumb, și Thai Nucă De Cocos Pui Porumb Chowder.
Instrucțiuni
Tăiați boabele de porumb; deoparte.
Combinați știuleții, 1 cană cartofi, 1/2 cană scallions, 1 lingură ghimbir, usturoiul, boabele de piper și 5 căni apă într-o oală. Smash lemongrass, dacă se utilizează, și se adaugă la oală. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 25 până la 30 de minute.
Cu aproximativ 10 minute înainte de terminarea bulionului, topiți untul la foc mediu-mare într-un vas separat.
Adăugați restul de 1 cană de cartofi, condimentați cu sare și gătiți până se înmoaie ușor, 5 minute.
Adăugați restul de 1 lingură de ghimbir și jalapeno; gătiți 1 minut.
Adăugați boabele de porumb; gătiți până când legumele sunt doar fragede, 3 până la 4 minute.
Se strecoară bulionul, apăsând cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele.
Adăugați 2 căni de bulion strecurat în cartofi și porumb; se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de 10 minute.
Adăugați laptele de nucă de cocos, busuiocul și menta; condimentează cu sare. Se amestecă până se fierbe.
Se ia de pe foc și se adaugă ridichile, cilantro și sucul de lămâie. Se acoperă cu roșii tăiate cubulețe și restul de 1/4 cană scallions și se servește cu pene de var.
Per portie: calorii 407; grăsime 32 g (saturate 25 g); Colesterol 30 mg
Fotografie de Antonis Achilleos