Supă de porumb răcită cu ulei de Crab și Chile
Supa de porumb răcită cu ulei de Crab și Chile ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Supă de porumb răcită cu ulei de Crab și Chile, Supă răcită de porumb și Crab, și Supă de porumb proaspătă răcită cu Crab rege.
Instrucțiuni
Gatiti porumbul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, 4 pana la 5 minute.
Scurgeți și transferați într-un castron cu gheață și apă rece pentru a răci rapid urechile. Când este rece, tăiați sâmburii și răzuiți știuleții peste un castron pentru a extrage sucul, apoi purificați în loturi într-un blender cu lapte, sare și piper. Forțați pur și simplu printr-o sită foarte fină într-un castron (aruncați solidele) și amestecați arpagicul.
Tăiați coaja de crab cu foarfece de bucătărie și extrageți carnea, apoi tăiați-o în bucăți de 1/4 inch.
Serviți supa stropită cu ulei de chile și presărată cu carne de crab.