Supă de porumb cu arpagic
Supa de porumb cu arpagic ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de sare, frișcă grea, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Supă răcită de porumb și raci cu Creme Fraiche și arpagic, Porumb cremos cu arpagic, și Porumb cremos cu arpagic.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie. Se amestecă porumbul și zahărul; gatiti, amestecand ocazional, 12 minute. Se amestecă bulionul; se fierbe, neacoperit, 18 minute. (Majoritatea bulionului se va evapora.) Se amestecă smântâna și se fierbe 5 minute.
Transferați amestecul de porumb într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă în tigaie, aruncând solidele. Se amestecă sare și piper alb. Reîncălziți dacă este necesar.
Se toarnă în 4 boluri de servire; presărați fiecare cu arpagic.
Notă: dacă nu găsiți bulion de legume conservat, căutați cuburi de bulion de legume. Reconstituiți cuburile conform instrucțiunilor pachetului și pregătiți rețeta de supă cu 3 1/2 căni de bulion.