SUPĂ DE PORUMB (CREMA DE MAZORCA)

SUPĂ DE PORUMB (CREMA DE MAZORCA)
Supa de porumb (CREMA de MAZORCA) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. O porție conține 204 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de urechi porumb, piper, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 240 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mazorca Desgranada (Gustare Cu Sâmburi De Porumb), Ciorba de porumb si Bacon cu Jalapeincrimalo Crema, și Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Creman).

Instrucțiuni

1
Așezați porumbul, apa, bulionul de pui sau legume, usturoiul, sarea, piperul, coriandrul, cartofii și ceapa verde într-o oală mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu scăzut și fierbeți timp de aproximativ 4 minute sau până când porumbul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se ia de pe foc. Purificați supa într-un blender și reveniți în oală, adăugați smântâna și încălziți la foc mediu timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se toarnă în boluri, se ornează cu coriandru și bețișoare de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De CartofiBatoane De Cartofi
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista