SUPĂ DE PORUMB (CREMA DE MAZORCA)
Supa de porumb (CREMA de MAZORCA) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. O porție conține 204 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de urechi porumb, piper, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 240 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mazorca Desgranada (Gustare Cu Sâmburi De Porumb), Ciorba de porumb si Bacon cu Jalapeincrimalo Crema, și Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Creman).
Instrucțiuni
Așezați porumbul, apa, bulionul de pui sau legume, usturoiul, sarea, piperul, coriandrul, cartofii și ceapa verde într-o oală mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu scăzut și fierbeți timp de aproximativ 4 minute sau până când porumbul este fraged.
Se ia de pe foc. Purificați supa într-un blender și reveniți în oală, adăugați smântâna și încălziți la foc mediu timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Se toarnă în boluri, se ornează cu coriandru și bețișoare de cartofi.