Supă de porcini, pancetta și alac
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru cutia de rețete, Porcini, pancetta și supă de spelt ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 230 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână alac perlat, bulion de legume, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Porc, Porcini, Pancetta, Fettuccine Cu Pancetta, Porcini Și Roșii, și Gratin de cartofi Pancettan și Porcini.
Instrucțiuni
Prăjiți pancetta în ulei timp de 2-3 minute într-o cratiță medie.
Adăugați frunza de dafin și ceapa. Gatiti la foc mic pana cand ceapa este moale si translucida.
Se adaugă usturoiul, se mai prăjește câteva secunde, apoi se toarnă peste bulion și se aduce la fierbere. Clătiți ALAC și scurgeți bine.
Se adaugă în stoc împreună cu porcini și roșii, apoi se fierbe foarte ușor timp de 25-30 de minute.
Adăugați ciupercile buton și fierbeți încă 10 minute sau până când boabele sunt fragede. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat. Puneți supa în boluri, apoi presărați pătrunjel și parmezan proaspăt ras.