Supa de porc și orez sălbatic necesită aproximativ 41 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 340 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,48 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei iute serrano, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Filete de porc cu orez sălbatic, Carne de porc mandarină și orez sălbatic, și Salată de porc și orez sălbatic.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Carne de porc brună pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați orez, ceapă, usturoi și ardei iute; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Usturoi
Ceapă
Orez
5
Adăugați carne de porc, 1 cană de apă, oregano, bulion și fasole; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă coriandru, suc, sare și piper; se fierbe 2 minute. Completați fiecare porție cu brânză, avocado și chipsuri.